[Klienci indywidualni] Rzecznik prasowy

Rzeczniczka Prasowa

biuroprasowe@velobank.pl

07.06.2023
VeloBank nawiązał zielone partnerstwo z PGE Obrót z Grupy PGE, największym sprzedawcą energii w Polsce. Celem współpracy jest udostępnienie klientom VeloMarketu - ekologicznej platformy e-commerce powstałej z inicjatywy banku, atrakcyjnej oferty w zakresie fotowoltaiki, pomp ciepła, magazynów energii oraz informacji na temat programów finansowania zielonej transformacji.
05.06.2023
VeloBank rośnie, a wraz z nim polskie lasy. W trosce o środowisko za każde założenie rachunku osobistego przy pomocy aplikacji mObywatel bank zasadzi drzewo. Akcja „Sadzimy razem #VeloLas” pomoże zagęszczać i odbudowywać polski drzewostan, a każdy z jej uczestników otrzyma własny elektroniczny certyfikat potwierdzający zasadzenie. Akcja startuje 5 czerwca.
31.05.2023
Po sukcesie pierwszej edycji programu „Doceniam Velo – polecam Velo” VeloBank uruchamia kolejną jego odsłonę, która rozpocznie się 1 czerwca br. i potrwa trzy miesiące. Klienci, tak samo jak w poprzedniej edycji, za skuteczne rekomendowanie VeloKonta lub VeloKonta Premium, mogą otrzymać nagrodę w wysokości 100 zł. Zyskują też osoby, które taki rachunek osobisty w ramach programu założą.
04.05.2023
VeloBank został partnerem jednego z kluczowych wydarzeń ekonomiczno-technologicznych w Europie Środkowo-Wschodniej – Impact’23. Konferencja odbędzie się w Poznaniu 10 i 11 maja br. Czołowi eksperci z wielu dziedzin, w tym przedstawiciele VeloBanku, będą dyskutować o najważniejszych zmianach społecznych i gospodarczych.