Przytul Lokatę Walentynkową na 7% od VeloBanku

10.02.2023

Z okazji 14 lutego VeloBank zachęca do zakochania się w oszczędzaniu i zadbania o przyszłość swoją i bliskich z „Lokatą Walentynkową”. To propozycja 3-miesięcznego depozytu zarówno dla obecnych, jak i nowych klientów banku, z 7% oprocentowaniem w skali roku. Z oferty można skorzystać wyłącznie przez bankowość mobilną.

VeloBank zaproponował na zbliżające się święto zakochanych nową „Lokatę Walentynkową” z oprocentowaniem 7% na 3 miesiące. Skorzystać z niej mogą wszyscy klienci, zarówno już korzystający z usług banku oraz nieposiadający w nim do tej pory konta. Muszą jednak posiadać bankowość mobilną VeloBanku. Depozyt jest dostępny dla kwot od 1 000 zł do maksymalnie 20 000 zł. Jeden klient może założyć jedną „Lokatę Walentynkową”. Oferta jest dostępna do 16 lutego 2023 r.

W naszym logotypie, gdy przestawimy kolejność kwadratów, zobaczymy zamiast VELO ukryte słowo LOVE, czyli miłość. Walentynki są więc dla nas naturalną okazją do przygotowania specjalnej oferty dla naszych klientów. Dlatego dla osób, którym bliskie jest oszczędzanie i którzy dbają o przyszłość, przygotowaliśmy specjalną lokatę dostępną w naszej nowoczesnej bankowości mobilnej. Jest wygodnie, sprawnie i korzystnie, czyli dokładnie tak, jak powinno być w świecie bardziej Velo – mówi Katarzyna Meissner, Dyrektor Zarządzająca Obszarem Komunikacji i Marketingu w VeloBank.

„Lokata Walentynkowa”:

• 3 miesiące,
  • oprocentowanie 7% w skali roku,
  • dla obecnych i nowych klientów,
  • wyłącznie w bankowości mobilnej,
  • do 16.02.2023 r.,
  • kwota min. 1 000 zł, max. 20 000 zł,
  • 1 lokata na osobę,
  • kapitalizacja na koniec okresu,
  • utrata odsetek w momencie likwidacji lokaty w trakcie jej trwania,
  • w przypadku lokat odnawialnych, lokata odnawia się na taki sam okres na jaki została założona z oprocentowaniem wskazanym w Tabeli Oprocentowania Lokat Terminowych.

Link do oferty:

„Lokata Walentynkowa”: https://www.velobank.pl/klienci-indywidualni/oszczednosci/lokata-walentynkowa.html